Vandaag zijn onze winkels gesloten.
Bekijk hier onze openingsuren.

U kunt artikelen die u op de website kocht maar die u niet bevallen weer terugsturen.

 Hiervoor logt u in op uw account via deze link:

https://www.buissonniere.com/sales/order/history/

 De retourkosten zijn voor rekening van de klant. Opdat u zou kunnen genieten van de voorkeurtarieven voor retourzendingen, voegen wij echter een voorgefrankeerd retourlabel bij. Het bedrag daarvan, € 4.5 voor retourzendingen vanuit België en tussen € 5.8 en € 15.3 voor retourzendingen vanuit andere Europese landen*, zullen wij afhouden van het tegoed op het moment van uw retour.

 Hieronder vindt u de voorwaarden om artikelen te kunnen terugsturen. 

  • U beschikt over een herroepingstermijn van 14 dagen vanaf de dag na de levering. De post- of koerierstempel dient hierbij als bewijs.

  • De artikelen die u wilt terugsturen, mogen niet gedragen of gebruikt zijn. De artikelen moeten correct zijn verpakt, met alle labels en accessoires die er bij de levering bij zaten.

 Artikelen die volgens de bovenstaande voorwaarden worden volledig terugbetaald, maar de kosten van de retourzending, d.w.z. de prijs van het retourlabel, zal van het terug te betalen bedrag worden afgetrokken.

 U kunt kiezen tussen een terugbetaling op de betaalkaart die bij uw bestelling werd gebruikt of een waardebon die geldig is op onze website.

U kunt uw artikel ook omruilen in een van onze winkels.

  *  De kosten per land voor de retourzending zijn terug te vinden op onze website onder de FAQ.