Menu
Onze winkels zijn vandaag open. Bekijk hier onze openingsuren

U kunt artikelen die u op de website kocht maar die u niet bevallen weer terugsturen.

Hiervoor logt u in op uw account via deze link:

https://www.buissonniere.com/sales/order/history/

De online retouraanvraag is essentieel om artikelen te kunnen terugsturen. 

De retourkosten zijn voor rekening van de klant. Opdat u zou kunnen genieten van de voorkeurtarieven voor retourzendingen, voegen wij echter een voorgefrankeerd retourlabel bij. Het bedrag daarvan, € 4,5 voor retourzendingen vanuit België en tussen € 5,8 en € 15,3 voor retourzendingen vanuit andere Europese landen*, zullen wij afhouden van het tegoed voor uw teruggestuurde artikel(en). 

 Hieronder vindt u de voorwaarden om artikelen te kunnen terugsturen. 

  • U beschikt over een herroepingstermijn van 14 dagen vanaf de dag na de levering. De post- of koerierstempel dient hierbij als bewijs.

  • De artikelen die u wilt terugsturen, mogen niet gedragen of gebruikt zijn. De artikelen moeten correct zijn verpakt, met alle labels en accessoires die er bij de levering bij zaten.

  • Stuur de retourzending naar E-shop Buissonnière : Boulevard de l'Europe 145, 1300 Waver, België. 

Artikelen die aan de bovenstaande voorwaarden voldoen, worden volledig terugbetaald, maar de kosten van de retourzending, d.w.z. de prijs van het retourlabel, zal van het terug te betalen bedrag worden afgetrokken.

 U kunt kiezen tussen een terugbetaling op de betaalkaart die voor uw aankoop werd gebruikt of een waardebon die geldig is op onze website.

U kunt uw artikel ook omruilen in een van onze winkels, daar ruilen enkel kan in onze winkels. Wenst u een andere maat, kleur of model, plaats dan een nieuwe bestelling, maak een retouraanvraag aan en stuur de artikelen naar ons terug op. 

  *  De kosten per land voor de retourzending zijn terug te vinden op onze website onder de FAQ.