Menu
Vandaag zijn onze winkels gesloten. Bekijk hier onze openingsuren

U kunt artikelen die u op de website kocht maar die u niet bevallen weer terugsturen.

Hiervoor logt u in op uw account via deze link:

https://www.buissonniere.com/sales/order/history/

De online retouraanvraag is essentieel om artikelen te kunnen terugsturen. 

De retourkosten zijn voor rekening van de klant. Echter, voor de landen die deel uitmaken van de Europese Gemeenschap (behalve Denemarken en Zweden) en omdat u zou kunnen genieten van de voorkeurtarieven voor retourzendingen, voegen wij een voorafbetaald retouretiket bij. Het bedrag daarvan, 2€ voor retourzendingen vanuit België, 3,5€ voor retouren vanuit Frankrijk, Duitsland, Nederland en het Groothertogdom Luxemburg en 7€ voor retouren van de overige Europese landen, zullen zullen wij in mindering brengen bij het crediteren van uw teruggestuurde artikel(en). 

Voor retouren vanuit de Verenigde Staten, Denemarken, Zweden, Groot-Brittannië en Singapore wordt er geen voorafbetaald retouretiket toegevoegd in het pakje. De retourkosten zijn voor rekening van de klant alsook de keuze van de verzendingswijze en de transporteur.

 Hieronder vindt u de voorwaarden om artikelen te kunnen terugsturen. 

  • U beschikt over een herroepingstermijn van 14 dagen vanaf de dag die volgt op de dag van levering. De post- of koerierstempel dient hierbij als bewijs.

  • De artikelen die u wilt terugsturen, mogen niet gedragen of gebruikt zijn. De artikelen moeten correct zijn verpakt, met alle labels en accessoires die er bij de levering bij zaten.

  • Stuur de retourzending naar E-shop Buissonnière : Boulevard de l'Europe 145, 1300 Waver, België. 

Artikelen die aan de bovenstaande voorwaarden voldoen, worden volledig terugbetaald. Maar voor retouren van landen die deel uitmaken van de Europese Gemeenschap zullen de kosten van de retourzending, d.w.z. de prijs van het retourlabel, van het terug te betalen bedrag worden afgetrokken.

 U kunt kiezen tussen een terugbetaling op de betaalkaart die voor uw aankoop werd gebruikt of een waardebon die geldig is op onze website.

U kunt uw artikel ook omruilen in een van onze winkels, daar ruilen enkel kan in onze winkels. Wenst u een andere maat, kleur of model, plaats dan een nieuwe bestelling, maak een retouraanvraag aan en stuur de artikelen naar ons terug op.